Beoordelingen van My Snax Leeuwarden

Recente recensies van My Snax Leeuwarden

5 sterren na 303 reviews

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een fout gemaakt met het huisnummer. Netjes overgebeld, bleek dat de persoon die niks had besteld gewoon heel asociaal het had aangenomen (lulletje dat het is natuurlijk). Ondanks dat de voornamelijke fout bij mij lag,is het wel netjes opgelost door MySnax.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed eten top

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima.Vaste klant.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grill burger was echt een lachertje..prijsverschil van โ‚ฌ2 is niet te rechtvaardigen! gelukkig kreeg ik gratis drankje.... kwaliteit van altijd wel OK verder, en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd. Familiezak 3 persoons extra is mega groot:). Smaakt lekker.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de crispy chicken. Het was gewoon een bolletje als broodje en de crispy chicken er tussen. Als je kijkt hoe het wordt verkocht op de site lijkt het er bij lange na niet op. Bezorging was wel snel.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer prima

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk. Perfect delivery! En bedankt voor de gratis cola.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en vriendelijke bezorging en het eten was lekker

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed en op tijd geleverd. Saus zat bij helft van de producten niet volledig meer in het bakje.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeten dingen en als het word bezorgd ligt al het saus niet meer in het bakje maar naast wat gaan jullie hieraan doen ?

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten,lekker snel bezorgd.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is aaaaltijd top. Bezorgers aaaaltijd vriendelijk.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lieve mensen. Niks op aan te merken.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk+ bezorgen was echt snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben weer heerlijk gegeten, bij My Snax is het altijd perfect, onze vaste adres voor de vette hap.....

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was helaas niet doorgebakken waar we wel om gevraagd hadden. Bezorger was een kwartier te laat. Op mijn reactie dat we hem een kwartier eerder hadden verwacht, liep hij lachend weg ๐Ÿค”. Het e-mail bericht dat bezorging onderweg is, was om 20. 30 uur.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele snelle bezorging! en heerlijk eten zoals altijd.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was te door gebakken en liambautje was nog rauw van binnen

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw. De bestelling kwam veel sneller dan wat er aan geven werd. Alles super warm en precies zoals wij gevraagd hadden. Wij bestellen vrij weinig maar altijd hier. Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en prijs verhouding. Erg tevreden met deze snaxbar ;-)

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer geweldig, zoals gewoonlijk

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, aardige bezorger en erg lekker eten!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, helaas was de rest veel te lang frituurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect optijd en lekker! graag tot de volgende x!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat een grote beker pindasaus, nu een plat bakje is en voor 4 personen niet genoeg is

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft fantastisch!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd. Alles was keurig verpakt en warm en koud was ook mooi gescheiden van elkaar. Alles was goed op temperatuur, we hebben heerlijk gegeten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker. en nog goed warm

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had geen wisselgeld bij zich, en hij zou het nog komen brengen maar tot nu toe nog steeds niet gebeurd... erg slecht.. mijn zoontje zat steeds te wachten bij t raam wanneer ze t geld komen brengen, helaas is dit niet gebeurd. De bezorger komt zijn afspraak niet na, heeft het wel beloofd... Beetje jammer dit. Eten was wel heerlijk

Reactie van My Snax:Goedenavond, U had ervoor gekozen gepast te betalen, bij de deur bleek dit niet het geval te zijn. Wij hebben uiteraard uw 0,50 cent apart gehouden om dit terug te geven. U kunt ons iedere dag bellen vanaf 15:30 zodat dit teruggegeven kan worden. Groetjes, My Snax

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed, altijd lekker.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eeten altijd op tijd met bezorgen en klantvriendelijk

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima patat en snack. Vriendelijke bezorging! Was er eerder dan aangegeven., dus top!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes op de hoogte gehouden van de status ban de bestelling en eenmaal bezorgd hebben we lekker gegeten, top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pittige kip broodjes en de kapsalonbrood is ook een echte aanrader

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snele levering en klant vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was aan de koude kant. De kip stukjes waren zwart gebrand Beker ijs was lang niet vol. Hebben ook een keer 1.5 uur moeten wachten op een bestelling. Paar keer gehad dat de speciaalsaus niet bij de kapsalon zat en ook al een keer miste het ei.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd prima !!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant. Altijd goed! Gratis cola altijd welkom. Dank je wel. Lekkere eten. Altijd milkshake beschikbaar. Heerlijk!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk, altijd goed

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor mijn moeder (80 jaar)besteld, extra krokant doorgebakken. Mijn moeder heeft nog nooit zo lekker snack gegeten!! Eindelijk een goede snack zei ze. Complimenten, en ze bedankt jullie reuze!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was echt fantastisch! Binnen 10 minuten het eten thuisbezorgd. Heerlijk warm eten.. Goede patat, goede porties. Top!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was te veel rest patat klein en te hard

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, patat en snacks waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima,.. er werd contact opgenomen dat er een product niet leverbaar was,.. en of ik akkoord ging met een vervanger,..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en niet te weinig

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, ze zijn heel stabiel qua eten en bezorging. Keurig op tijd en het smaakt altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar.. Weer heerlijk gegeten en prima kwaliteit Dikke pluim

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat het misloopt met de bestelling. Voor mij geen My snax meer

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon helemaal top, heet, vers en een vriendelijke bezorger.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is altijd top!! En ik weet niet hoe groot een middelgrote patat is, maar de kleine patat is al giga..... (of was het een blijk van waardering?) Dat geldt ook voor de saus, ik kreeg een grote beker, heel veel dank

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten snel bezorgd top service

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken was het altijd wel goed maar de afgelopen 2 keer niet. Patat wat niet goed door gebakken is of was koud. Voor mij voorlopig de laatste keer geweest

Reactie van My Snax:Onze excuses hiervoor. Kunt u telefonisch contact met ons opnemen zodat wij dit kunnen goedmaken met u? Dit kan gebeurd zijn i.v.m. toenemende drukte. Wij horen graag van u.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was ok, alleen jammer van de kipnuggets! Dat waren andere dan we voorheen kregen. Lang zo lekker niet, geen smaak. En in een van de bakjes zaten er maar vijf in plaats van zes.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de gratis cola er niet bij zat maar super service patat was perfect!!! En het eten was er binnen 20 minuten!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat, en meer dan 1 uur na doorsturen bestelling.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was lekker, bitterballen hadden te lang in het vet gezeten. Niet opgegeten, zonde. Bezorging was 20 min te laat waardoor ik1,5 uur heb moeten wachten op mijn bestelling. Begrijp dar het druk is maar 1,5 uur op een paar patatjes.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig, mijn buren inmiddels ook, beste snackbar in de buurt!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Top!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer hartstikke lekker, altijd prima eten, altijd goede bezorging

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan kwart over 5. Dank!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd optijd bezorgt, verder goed warm en gewoon lekker.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest zaterdagavond een uur en drie kwartier wachten op mijn eten. Dat is wel heel erg lang. Bezorger bood excuus aan, toch raadde hij mij aan om volgende keer zelf naar de snackbar te komen omdat ik niet zover er vandaan woon. Aardig van hem, hij weet niet waarom wij bestelde en niet zelf naar de snackbar gingen.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!! Weer lekker zitten snacken, dank je wel

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, lekker gegeten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en top personeel. Echt een aanrader

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed, altijd snelle levering en goed warm. Goeie kwaliteit.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd een feestje wanneer My Snax voor de deur staat. De bestelling komt altijd goed warm รฉn snel bij ons.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zo als altijd! Flinke porties goede bezorging en altijd goed warm. En wij wonen aan de andere kant van de stad. Nog nooit iets op het eten aan te merken gehad.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten niet helemaal warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg lekker. Bestel altijd via de site, helaas was het blikje cola vergeten, maar dat maakt niet uit. Eten was heerlijk :)

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd en netjes op tijd klaar Tot snel

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel geleverd en het eten was heerlijk. Portie was wel klein voor het geld dat je ervoor betaald.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, mooi op tijd en heerlijke, krokante frites. Tot volgend jaar :)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks alle drukte toch mn eten binnen een relatief korte tijd gekregen warm en lekker

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, fijne kerstavond gehad mede dankzij het lekkere eten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd prima, altijd goed heet, altijd vriendelijke en snelle bezorging. De broodjes hamburger speciaal zijn heeeeerlijk

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en zoals we gewend zijn, weer lekker warm.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon zoals vanouds, altijd lekker, altijd goede kwaliteit, snelle bezorging

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste cafetaria van Leeuwarden en omstreken! Top service. Goed eten! Halal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed alleen geen 5 sterren want de onderste patatjes waren kleine harde stukjes!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer als altijd kwaliteit en warm bezorgd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers, weer lekker gegeten !

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, alleen het blikje drinken zat er niet bij.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knapperige lekkere patat, Goede kipnuggets voor de kids En lekkere snax. ;)

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons is en blijft deze 'kwalitaria' de enige in Leeuwarden. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Van bestelling tot levering de absolute King ๐Ÿ’ช ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ‘

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, Patat heerlijk knapperig en de rest smaakte ook heerlijk! TOP

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was koud, snacks waren warm. Snelle bezorging.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3de keer een halve bestelling ontvangen. Weer 2x erachteraan moeten bellen om alsnog de order compleet te krijgen. Kwaliteit is goed maar de zorgvuldigheid vsn afhandeling echt slecht.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, jammer genoeg niet super warm

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, weer bedankt!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer geweldig gegeten, altijd prima in orde

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hete kip was verrukkelijk. Patat was heerlijk. Bezorging mooi op tijd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed eten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed patat was goed aleen Weer geen ui bij oorlog wat wel was om gevraagd al 2 keer dat niet bij zat veder mooi op tijd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was optijd ,heet en heerlijk Ik zal snel weer bestellen

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch goede zaak in de ruimste zin van het woord. Een aanrader voor heel Leeuwarden ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ‘

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, vrij vlot bezorgt en prima eten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was weer heerlijk, evenals de snacks en de pindasaus is ook altijd heerlijk. Vriendelijke bezorger en ondanks de drukte toch bijna op de gevraagde tijd!.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd , en smaakte heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel kleine en te doorgebakken patat. Kwart van de patat was niks. Goulash kroket had ook te lang in het mandje gelegen. Vandaar de kwaliteit, de bezorging was wel goed alleen de zakjes patat hebben op de zijkant in de tas gezeten. Anders geweldig dit keer Niet wat men van jullie gewend zijn.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend vriendelijk en razend snel. Pas geleden ontdekt dat ze een app hebben. Vandaag via daar voor het eerst besteld. Betaling ging goed. Opmerkingen ook. Ik ben erg blij met deze snackbar. Ze houden ook wel van hun klanten te verwennen. Erg aardig. Ik bestel hier sowieso elke week.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten hoewel ik het raar vind dat er bij een broodje hamburger speciaal niet standaard sla komkommer en tomaat zit. Dat is toch het meest minimale broodje hamburger lijkt me Bezorger was erg aardig en wees me op niet functioneren van de intercom. Waarvoor dank

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig volgens afspraak, dus mooi op tijd. De aflevering was ook prima, een vriendelijke bezorger en het eten werd netjes afgeleverd. De kwaliteit van het eten was ook prima. Lekker warm, goed van smaak en een goede hoeveelheid.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker gegeten, geweldige service, alles is altijd geweldig, zou niets ten nadele kunnen bedenken

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom perfect! Top

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke snacks en goede patat. Snelle bezorgservice en goede communicatie. Top!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren wij enorm tevreden over de bestelling. Alles lekker warm en de frietjes krokant. By far de beste in Leeuwarden

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodje kip pittig! ook broodje kapsalon is een aanrader๐Ÿ˜

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was gelukkig weer zoals het zou moeten zijn: goed doorgebakken en krokant. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!!! Zoals gewoonlijk. Het is altijd top.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, jammer genoeg geen gratis drankje die je zou krijgen als je via de site bestelde.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor het eerst dat de patat niet lekker was. Heel slap en deels niet goed gebakken (te licht) en deels raar en donker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en betrouwbaar adres voor de innerlijke mens

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk is het eten weer buitengewoon lekker. Goede kwaliteit voor een lage prijs. Beste snackbar van Leeuwarden en dat heeft een reden !!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds paar weken ontevreden. Grote patat komt amper boven het bakje uit qua hoeveelheid, vorkjes die missen en gisteren lag er geen saus meer in het bakje, ALLES lag door de zak, was bijna niks van mn saus over. Langere wachttijden kan ik hebben maar kom dan wel met een beetje kwaliteit product

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit zoals altijd zeer goed. Bezorfing duurder echter ruim te lang, 1.5 uur na bestellen. Netjes excuus aangeboden door de bezorger ivm de extreme drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer gewoon goed en warm, sommige patatjes wat hard geworden!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we snacks bestellen dan doen we dat alleen nog maar bij my snacks . Altijd netjes verzorgd, goed warm en lekkere krokante friet Uitermate nette bezorging. Met andere woorden, een aanrader.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorgtijd, netjes op afgesproken tijd. Patat en de rest van de snacks waren ook goed warm!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My Snax is de beste in Leeuwarden, we bestellen hier altijd. De patat is superlekker, goed doorgebakken. Snacks ook altijd heerlijk. Alles is altijd goed op temperatuur. Vriendelijke bezorgers en altijd netjes op de gevraagde tijd.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed warm en goede kwaliteit

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verwachte aankomsttijd was bijna anderhalf uur. Voor een snackbar vind ik dat behoorlijk ondermaats, vervolgens is de bezorger het drinken ook nog vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde vandaag even wat langer, kan gebeuren. Heerlijk gegeten zoals altijd.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate goede kwaliteit, doe daar een goeie bezorging boven op en ik heb me nieuwe vasten snackbar in Leeuwarden gevonden.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten, snel bezorgd, alles goed heet, dus weer toppie

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk is een recensie niet nodig, het eten van My Snax is altijd perfect, snelle bezorging, altijd goed warm, dus...... heeeel tevreden en blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super !

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uren gewacht zonder een belletje. Karig bakje patat! Leek wel of het patat 2 x gebakken was! En mijn bestelling was niet compleet. Ik bestel hier nooit weer!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker snack, vlot verzorgd door bijzonder vriendelijk personeel ๐Ÿ‘

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt een aanrader ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was mooi op tijd en zoals altijd weer lekker warm ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk We hadden het ijsje Niet van onze dochter even gebeld met snax en we kregen het snel na ons telefoontje ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik hoef hier eigenlijk niets over te zeggen, het is namelijk altijd voortreffelijk! Ook dit keer weer, de bezorging is snel, het eten is heet, goede patat en bezorger is altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en zoals altijd, lekker warm en prima verpakt. Tot de volgende keer ๐Ÿ˜Š

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon hete kip was niet heel erg pittig, had hem 'heter' verwacht. Bezorging prima.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Service, alleen alweer mijn gratis blikje niet gekregen wat wel jammer is maar verder top

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere patat en goeie snacks.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig, super snel, superheet, alles lekker!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dag klussen is het zo fijn als de vriendelijke bezorger voor de deur staat. Het eten is altijd warm en goed verpakt. Wij bestellen nergens anders meer

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte zoals altijd erg goed. ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds lekker eten warm en vriendelijke bezorger!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm bezorgd eten En vriendelijk personeel

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tijden 'vaste klant' bij deze SUPER KWALITARIA, want dat is het ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Alles perfect bereid en geleverd op de perfecte temperatuur door de altijd weer even vriendelijke bezorger(s). Een hele dikke 10+en inmiddels een begrip in Leeuwarden.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten ! Altijd super hier, echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi op tijd, een hele leuke bezorger. Patatjes waren heerlijk knapperig, en de snacks heerlijk. Er zit meer dan genoeg saus bij!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar goede patat, boven verwachting. Bleef lang knapperig en was niet vettig. Snacks waren goed, alleen jammer van mijn blikje fris, zat er namelijk niet bij.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top net als anders! Per ongeluk de verkeerde saus bij de patat. Dit werd keurig vermeld bij de levering. Ze hadden de goede saus in een bekertje erbij gedaan. Geen probleem voor mij. Wat schets mijn verbazing. Later op de avond stond mysnax uit eigen beweging weer voor de deur met een extra verontschuldiging en als verassing 2 heerlijke ijsjes. Wat een service!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs in deze tijd is het een feestje om hier te bestellen. Ze lezen altijd de opmerkingen goed. Het eten is altijd lekker warm. En dan de bezorgers. Stuk voor stuk vrolijke mensen. Dank jullie wel!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw de patat was echt heerlijk dit keer! Altijd goed maar dit keer overtroffen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker krokante frietjes en lekkere snacks. Altijd vrolijke bezorger en netjes volgens de aangegeven tijd geleverd. Dus ga zo door !!!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd bezorgd, en superkwaliteit! Patatjes nog lekker knapperig en de snacks waren heerlijk. En er word ook goed op de opmerkingen gelet!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke burgers en goede patat!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd aan de deur en netje op afstand af geleverd top Een dikke duim voor de eigenaar en zeker voor de bezorger van mysnax

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima! Het enige wat er niet bij zat was het blikje cola.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, krokant gebakken frites!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top service. Zeer vriendelijke eigenaar, altijd met passie en liefde het eten bereiden. Mijn dochter vind de patatjes ook heerlijk!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, ga zo door !!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik woon net in de buurt van My Snax en heb nu een paar keer iets van hun gegeten en ben blij verrast van de kwaliteit! Nette snackbar met vriendelijk medewerkers.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was top hoor geen aan of opmerkingen mooi op tijd met al die drukte van nu. een dikke duim

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang en mijn blikje cola zat er ook niet bij helaas eten smaakte wel goed

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed. Ondanks dat ik gebeld heb vanwege de โ‚ฌ 1,50 bezorgkosten en hier uitleg over heb gekregen, zit me dit nog steeds dwars. Want ik woon vlakbij jullie en nu ten tijde van de Coronavirus mag niemand dit ophalen, wat ik natuurlijk snap. Maar dat er toch โ‚ฌ 1,50 bezorgkosten wordt gerekend, geeft mij een nare nasmaak juist nu vanwege de coronacrisis

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij worden altijd heel erg blij als ze voor de deur staan. Ze lezen alle opmerkingen bij de bestelling. Ze zijn snel, alles is nog warm en de bezorgers zijn stuk voor stuk vriendelijk. Dank jullie wel!!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nummer รฉรฉn van Leeuwarden ๐ŸŒž

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My Snax is een grote aanrader voor mensen die lekker van snacken houden. Eigenaar van het bedrijf is een top vent, de bezorgers zijn super vriendelijk ik kan met ze lachten. En zijn staan altijd even open voor een klein praatje. Ik kan iedereen verzekeren dat dit een super tof bedrijf is niet om alleen lekker te eten of te bestellen maar ook voor zo iets moois waar kei haard gewerkt word om mee te willen helpen als bezorger. De producten zijn 100% goed. Ze hebben echt van alles. En zijn erg vriendelijk. Is er iets gewoon bellen en je word netjes geholpen. Ik zeg Keep it up

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo lekker en de bezorging was zo snel en netjes echt top

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd topkwaliteit! Onze wekelijkse snackdag bij geen ander dan "My Snax". Alles perfect gebakken en op goede temperatuur en op tijd bezorgd. Echt een aanrader voor iedereen โ™ฅ๏ธ

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My Snax is voor ons het vaste adres geworden voor snacks! De kwaliteit van de snacks is altijd zeer goed en de bestelling is altijd zeer snel bezorgd, zelfs op de drukke avonden!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer superlekker!!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen wij bij "My Snax". Topkwaliteit! Geldt voor de patat, de snacks en vooral de halve kip is uitstekend ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ‘ Klantvriendelijkheid hebben ze hoog in het vaandel staan. Bezorging altijd keurig netjes op tijd en bezorgd door de altijd even vriendelijke bezorgers. Dus voor 'toen, nu en dan', geen ander dan "My Snax".

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker eten gehad. Kwaliteit was weer top. Ook de bezorger was weer super vriendelijk.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer uitstekend, zoals ik gewend ben!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste snackbar van Leeuwarden!!!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer keurig een lekkere โ€œ vetteโ€ hap thuisbezorgd. Verschillende friettenten geprobeerd maar hier blijven we terugkomen.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks. Beste snackbar van Leeuwarden

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Vriendelijke bezorger en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna koud

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

bedankt voor de fijne service, echt een goede snackbar met heerlijk eten

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en altijd goed!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle en nette bezorging

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere frites en milkshakes! Netjes op de gevraagde tijd bezorgd.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke menu, snacks en ijs. Lekker warm en vriendelijke bezorger.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals het hoort, mooi optijd bezorgd alles is goed warm en een hele leuke vriendelijke bezorger. Elke keer weer.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk. :)

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste snackbar van Leeuwarden. Dikke pluim. Heerlijke patat en goeie (halal) Snacks. Bezorging precies op tijd.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten, dank je wel, goed heet en aardige bezorger.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere snacks

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Goed en lekker eten En vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gisteren weer een feestje. De frietjes zijn altijd krokant, opmerkingen worden gelezen en de bezorger was weer heel vriendelijk. Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten en snelle bezorging

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed hier! Ze lezen de opmerkingen en doen er ook echt iets mee. De bestelling is altijd in no time in huis en wordt gebracht door hele vriendelijke, vrolijke en nette bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was niet goed doorgebakken en slap

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel patat! Prettige hoeveelheid keuze voor de vegetariรซr qua snacks. Erg lekkere milkshake. Vriendelijke bezorger! Ik ga hier zeker weer eens bestellen in de toekomst.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten hier iets te graag. De bezorging is altijd snel, vriendelijk en het eten is lekker vers en van goede kwaliteit. Ook afhalen kan gemakkelijk door de locatie.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en hele snelle bezorging!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed voor mekaar, vriendelijke bezorger.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een snackbar in Leeuwarden die een ouderwets broodje hamburger speciaal maakt, gewoon mayo, curry en ui.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk & goed eten! De enige snackbar met halal snacks

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg de allerbeste van Leeuwarden. Alles was weer hartstikke lekker en de kip verdient een dikke ๐Ÿ”Ÿ plus ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ Ook voor de bezorger(s) een hele dikke pluim. Voor ons geen ander ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ‘

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Mooi op tijd. Lekkere snacks Patat mag iets langer doorgebakken worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Het eten is altijd goed heet en ruim voldoende, snelle en vriendelijke bezorging! Top dus!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele snelle bezorging en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd rijkelijk gevulde zak patat, perfect gebakken net zoals de snacks. Keurig op tijd bezorgd door een altijd supervriendelijke bezorger. Voor ons geen ander en een dikke 10 + voor 'My Snax' ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ‘

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie porties en snelle service Tot de volgende x! ๐Ÿ‘

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodjes en met 16 minuten bezorgd!!!!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste snackbar van Leeuwarden! Goede friet, snacks op temperatuur en een vriendelijke bezorger!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste snackbar in Leeuwarden! Veel keuze met halal snacks๐Ÿ‘

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt altijd goed naar de opmerkingen gekeken. Ook is de bezorging altijd snel en correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper snel bezorgt, heerlijk eten! Een echte aanrader om te bestellen en zeker ook langs gaan leuke & sociale mensen aan het werk! Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zaak. Vele snack gelegenheden in Leeuwarden bezocht,hier over heerlijke frites en als de milkshake machine het doet een koude shake daarna.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker, hellaas was de drinken vergeten. maar bestelling was wel super snel aan de deur en warm geleverd.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My snax is onze favoriete snackbar. Het eten is altijd lekker. De service erg goed en ze bezorgen ook nog snel. Er kunnen weinig andere snack gelegenheden aan tippen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Zeer warm nog na bezorging. Het eten is bereid met zorg en dat merk je. Grote klasse. Ook de bezorger keurig en vriendelijk. Niet duur en zeker een aanrader bij vrienden en kennissen.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal super!! Alles was goed heet, de patat knapperig, snelle en vriendelijke bezorging, kortom een 10++

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd en super warm geleverd door een vriendelijke bezorger. Heerlijke mini loempia's! Lekker op temperatuur (lees: heet) en krokant. Hete kip was ook verrukkelijk! Ik bestel snel weer๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeel erg lekker!! schotel hete kip was echt goed!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk!! Altijd goede kwaliteit, hele vriendelijke bezorger, eten was goed warm, kortom alles perfect!! Tot de volgende keer!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten! en goeie service. werd nog even aangebeld of de bestelling zo goed was. Echt top!!!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben heel blij dat my snax lekker warm thuisbezorgd. Goede kwaliteit, snelle en vriendelijke bezorging en alles netjes verpakt.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, vriendelijke bezorger,ga zo door ! Kipcorn is een aanrader, beter gevuld dan andere merken !

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg blij dat je hier weer kan bestellen. Eten is altijd lekker en de kip altijd perfect. Patat lekker krokant en snelle / vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekkerwarm en kwaliteit En ook nog eens snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ver boven mijn verwachtingen. De bezorger was vriendelijk, t eten was er snel en lekker dat het was! Zeker voor herhaling vatbaar en nieuwe favoriet. De snaxsaus is echt een aanrader trouwens. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, snelle bezorging, alles goed van temperatuur, aardige bezorger, kortom: alles prima

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, als de kwaliteit altijd zo is wordt dit mijn vaste plek!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!! Ik had een kleine patat erbij besteld, maar dat was zoveel, daar kon een gezin van eten! Eten was weer heerlijk, bezorging snel en eten was goed heet. Dank je wel, ik zie uit naar de volgende keer!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Niks om op aan te merken, Vele snackbars die geen snackbar meer lijken als je hier geweest bent of hebt besteld! Mvg, Bertus

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en warm bezorgd, Heerlijk gegeten, patat hetekip zeker weten een dikke aanrader๐Ÿ‘Œ Jullie hebben er weer een vaste klant bij!!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en zeer smakelijk!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo !! Wat hebben wij heerlijk gegeten van My Snax!! Heerlijke patat hete kip, een gigantisch grote en lekkere bamischijf, grote porties patat, lekkere frikandellen, allemaal heel erg lekker. Keurig op tijd bezorgd, goed warm en een hele vriendelijke bezorger. Daar gaan we vaker bestellen, ik ben nu al vast klant. Dank je wel My Snax voor de prima service.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en snel bezorgd !

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed voor elkaar. Hete kip met mysnax saus is een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie patat, echt de beste kip